Over DESO-GIS

Ik mag van geluk spreken dat ik voor een aantal bijzondere werkgevers en met geweldige collega’s heb mogen werken. Mijn passie voor ondernemen heeft er echter voor gezorgd dat ik een eigen bedrijf gestart ben. Daarmee wil ik bereiken dat ik mij breed kan ontwikkelen door mij dynamisch in te zetten bij verschillende opdrachtgevers en met verschillende onderwerpen. Zolang ze gerelateerd zijn aan ruimtelijke en sociale vraagstukken.  Het bedrijf heb ik DESO-GIS genoemd, waarmee ik drie kernaspecten van mijn intentie benoem.

DE staat voor demografie. Demografisch onderzoek interesseert me ontzettend. De demografische samenstelling en ontwikkeling geeft enorm veel inzichten in ruimtelijke en sociale ontwikkelingen. Dit breng ik graag voor u in kaart.

SO staat voor sociaal. Ondanks dat mijn achtergrond voornamelijk ruimte en geografie betreft is het sociale aspect niet weg te denken in mijn focusveld. Iedere ruimtelijke beslissing heeft namelijk invloed op het sociale leven.

GIS staat voor Geografiche Informatie Systemen. Mijn technische vaardigheden met GIS systemen en programmeren zorgen ervoor dat ik vanuit grote bronnen aan data tot informatie en visualisaties kan komen.